20% på Our Generation og meget meget mere

Indeholder reklame

I husker måske Molly My’s ønskeliste til jul og fødselsdag (lige her) hvor der blandt andet stod ALT fra Our Generation?

Det var jo ret nemt for os givere så, altså når det ligefrem var alt hun ønskede sig :-)

Hun fik derfor en del derfra, og har også efterfølgende leget enormt meget med det, så alt er godt – På nær at jeg ikke lige kunne overskue hvordan vi skulle have det hele, vi kan nemlig bedst li at have tingene fremme, det styrker legen at det ikke skal frem og tilbage hele tiden.

Dyrelægen fik hun jo til “starte i skole” gave og den har stået lidt forskellige steder på værelset, men aldrig helt optimalt.

Nu har jeg fået købt en opbevaringsbænk til den, så smart, den er nu i legehøjde + der er opbevaring til dukker, tøj og tilbehør i skuffen, meget smart og brugbart.

Bænken er fra Flexa, find den f.eks. lige her.

20 % på Our Generation og faktisk bare ALT hos Børnenes Kartel

Børnenes Kartel, som jo er der vi køber alt legetøj og Our Generation, har fødselsdag, hele 5 år og det skal fejres! De har derfor 20% med koden ‘TILLYKKE2019WE‘, så der er gode penge at spare (koden gælder til og med på søndag d. 10 februar)

Molly My fik blandt andet ekstra tilbehør til dyrelægen, drenge dukken, scooter, teltet og en masse tøj i gaver og hun elsker det hele! Vi ønsker os mere tøjudvalg til drengedukken, men har givet man det mindst pigede på nu fra samlingen :-)

Kom til alt Our Generation, lige her.

Og generelt ALT hos Børnenes Kartel, lige her, de har jo kæmpe udvalg f.eks. Jellycat, Djeco osv… Plus de også har et stort udvalg til børneværelset med sengetøj, lamper osv, vi elsker den butik! Stort tillykke med fødselsdagen :-)

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *