Jeg har ikke lyst til at opfordre til (over) forbrug…..

Indeholder reklamelinks

Jeg ved at i alle er voksne og fornuftige mennesker, men der er alligevel sket noget med mig det sidste års tid, sådan i forhold til forbrug og navnligt bloggens indhold/retning, der er ikke så mange “shoppe” indlæg længere, noget som en del af jer også har bemærket.

Og faktisk også efterlyst når jeg har spurgt til hvad i er glade for af indhold mm, altså vi shopper jo stadig (og sikkert stadig for meget), og det gør i jo også.

Men jeg fik for meget af det der “forbrugs opfordring”, det kan måske lyde mærkeligt, men det er altså derfor der ikke har været så meget af den slags indlæg med tøj collager osv den seneste tid :-)

Jeg var ude med en god veninde igår, og hun sagde det også, at det jo var det jeg var god til og der hun fik de gode tilbuds tips mm, jeg laver dog indimellem på Instagram story, når jeg falder over et godt tilbud, men ikke så mange indlæg på bloggen.

Det handler nok om at finde en mellemvej og måske komme lidt igang igen, jeg vil jo i sidste ende gerne inspirere og give jer det med på vejen, så her kommer lidt tips jeg selv har benyttet den sidste tid :-)

SmartKidz skal flytte lager og har derfor virkelig gode tilbud på også de nye varer, jeg shoppede i den kategori der hed 3 for kr. 500 og fik altså disse 3 lækre ting på øverste billede for kr. 500, det var så med en besparelse på knap kr. 650, det er helt okay ik? Kom til alle tilbud, lige her.

Lille Figaro har udsalg med 70%, så der er også rigtig rigtig mange penge at spare, jeg køber selv basisstyles og næste størrelse til Molly My, ikke så vigtigt for os om det er den ene eller andet kollektion, kom til alle tilbud (og nyheder), lige her.

 

Flere af den slags indlæg?

 

Ps. følg med på Instagram, der er jeg i story god til at vise tilbud frem, når jeg lige finder dem, jeg ville elske hvis i også ville følge med der :-)

Kom til min profil bastabumdk, lige her.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *