Smuuk Skin

Reklame for Smuuk Skin

Smuuk Skin for skønhed indefra, det er kosttilskud målrettet kvinder med fokus på sundhed, skønhed og wellness.

Som i ved (hvis i har fulgt med lidt tid) har jeg ret tør hud og bruger derfor en masse forskellige produkter som masker, scrub, olier, cremer osv, men har faktisk aldrig spist kosttilskud målrettet min hud, udover fiskeolie, som jo også er godt for mange andre ting.

Smuuk Skin er derfor ret interessant for mig, specielt fordi, det er tydeligt at det ikke bare er for sjov, men virkelig lavet af eksperter på området, som ved hvad de laver, sammensætning af ingredienser, mængder osv.

Jeg har nu spist kosttilskud og brugt olien i knap 2 måneder og syntes derfor også at jeg kan fortælle lidt om de første erfaringer herom, jeg har spist og brugt følgende produkter:

Smuuk Skin HydroBalance

Kosttilskud der indeholder blandt andet vitamin C, E, zink og koncentreret kollagen, alle dele bidrager til at styrke huden blandt andet ved at tilføre kollagen og vitaminer, som styrker strukturen, fugtbalancen og elasticiteten i huden.

Personligt kan jeg selv mærke at min hud er mindre tør, også før jeg tager serum, creme, olie osv. på. Jeg kan typisk se den er meget tør om morgenen, når jeg har været i bad og når jeg har fået for lidt søvn eller for meget alkohol, men oplever en bedring her, altså den virker og ser mindre tør ud, så det er virkelig dejligt at den hjælper på tørheden, som altid har været mit største “hudproblem”.

Smuuk Skin HydroBalance kan købes, lige her.

Smuuk Skin HairBooster

Igen et kosttilskud dette er målrettet til håret, dette hjælper med at styrke håret og sikre en optimal hårvækst. Det indeholder blandt andet zink, biotin, hirse og padderokke ekstrakt.

Jeg kan her tydeligt se at mit hår vokser hurtigere og ikke knækker så meget, syntes ikke det sådan er blevet mere fyldigt, men klart længere. Det er jo nok forskelligt hvordan “optimal hårvækst” defineres og hvordan de virker på den enkelte, men for mig er der en fin effekt.

Smuuk Skin HairBooster kan købes, lige her.

Smuuk Skin HydroBalance Oil Complex

Lækker plejende ansigtsolie med blandt abrikoskerne, hampefrø og hybenkerne olie, alle med til at fastholde hudens fugt, den skulle samtidig også kunne booste hudens smidighed og mindste synlige tegn på ældning.

Den fugter og er virkelig lækker, det er min erfaring med den. Mine rynker/linier er vist kommet for at blive, og det er også helt okay i min alder. Men den giver mig både den fugt og glød, som jeg har brug for, og så holder den hele dagen.

Den er virkelig lækker, ja gentager vist mig selv der, men det er den :-)

Smuuk Skin HydroBalance Oil Complex kan købes, lige her.

Der findes også en anden olie og andre kosttilskud i serien, disse er blot dem jeg har prøvet, og altså som i kan læse, kan anbefale til min hud og mine behov.

Find alle produkter fra Smuuk Skin, lige her.

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *