Nathalie Lété x H&M

Reklame for H&M

Idag kl. 10 lander den fineste H&M kollektion i samarbejde med Nathalie Lété, vi elsker de her sommerkollektioner med blomster og dyr, mange styles fra de tidligere kollektioner er blandt noget af Molly My’s absolut favorit tøj.

Så selvfølgelig skal vi også have købt noget af det nye her som erstatning for det fra sidste år, som hun ikke længere kan passe :-)

I mit arbejde skaber jeg en fantasiverden for mig selv. En verden, som jeg vil dele med andre for at få dem til at drømme, og som kun består af blomster, fugle, naivitet og farver. Jeg ønsker at skabe en verden, der bringer glæde og harmoni til alle. Forholdet mellem de forskellige elementer fortæller historier – historier, der skaber en smuk atmosfære. Jeg er glad for, at kunne dele min verden med resten af verden gennem dette samarbejde med H&M.”

Nathalie Lété, kunstner

Kom til hele kollektionen, lige her.

Som altid er der fuld knald på farver og print og priserne er absolut gode, kollektionen er virkelig stor, her er lidt af vores favoritter, både fra pige og drenge kollektionen:

Kom til hele kollektionen, lige her.

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *