Kate Morgan Studio x H&M

Indeholder reklame

I morgen d. 25/4 lander den skønneste kollektion hos H&M, denne gang et samarbejde med kunstner Kate Morgan, som på magisk vis har tegnet smukkeste dyre og jungleprint til børnene – Nogle butikker har allerede hængt lidt frem nu :-)

I ved jo godt at Molly My elsker dyr, og denne kollektion går lige i hjertet på hende, egentlig er hun jo meget opmærksom på at hun skal være sej og tøjet også, det er sket efter hun er startet i skole, så skal alt være sejt.

Hvad der er sejt er jo et vidt begreb, men for hende er det f.eks. ret meget slut med kjoler, blomster mm, med mindre det f.eks er lange kjoler/nederdele og de dermed er “skolepige agtige” – Spørg mig ikke helt hvordan det er det ene og andet, men hun er ret obs på det.

Det er derfor efterhånden mest basis, jeans og underbukser (de har bare de aller aller bedste til børn! Dem her, lige her) som vi køber i H&M til hende, men de her sommerkollektioner med dyr er altså en undtagelse, og det er jo bare skønt at hendes dyrehjerte vinder mere over sejhed ik?

Nå, det var et sidespring! Kollektionen om både har til de store og små, helt fra str. 92 til str. 170, indeholder mange skønne styles og til rigtig fine priser, f.eks. det lækre shorts sæt til kr. 79 pr. del eller buksedragten til kr. 179.

Her er lidt flere styles fra kollektion, den er ret stor, så bare et lille glimt :-)

 

Ret mange fine ting ik? Jeg er vild med ekstra knald på farverne til forår og sommer.

Se det hele hos H&M, lige her

 

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *