Sommerkonkurrencer til jer

Jeg kommer til at lave lækre sommerkonkurrencer på Instagram henover sommeren, jeg syntes vi sammen trængte til noget lækkert og så hvad bedre end at forkæle jer der følger trofast med :-)

Den første er allerede skudt i gang (lige her) og så fortsætter det ellers hver søndag det næste stykke tid, den første er en fine “lille” favorit, nemlig den smukkeste Así dukke fra limited serien, dvs. der kun er lavet 400 af dem, se mere nedenfor.

Ida på billedet (navngivet af Molly My) er også en del af limited serien og i kan idag vinde hendes søster Eva. Der er kun lavet 400 af hver Eva i Limited-serien og de bliver typisk købt af samlere. Alle dukkerne er håndmalede og kommer med eget certifikat. De er tungere end normale dukker, så de føles mere naturlige da deres vægt er cirka 1400 gram. Eva er 46 cm lang og har en mave, der er fyldt med kapok og hendes arme og ben er lavet af højkvalitets vinyl. Eva har en strikket trøje med hætte, i lyserød og tilhørende futter med fine detaljer. Derudover har hun hvide bukser og bluse samt en lille bamse-sutteklud, at kramme. Eva har lukkede øjne, så hun ser ud som om hun sover.

Eva har en værdi af kr. 1.399, se Eva, lige her.

I deltager i konkurrencen på Instagram, lige her.

Og skulle i ikke være til dukker, så ingen stress, der kommer noget til en hver smag, følg blot med på Instagram, så dukker næste op på søndag :-)

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *