Vind en Hövding cykelhjelm

Reklame for Hövding

Bruger du/i mon cykelhjelm? Jeres børn gør helt sikkert ik? Men hvorfor gør i så ikke? Jeg skal ikke være hellig, det er faktisk først sidste år jeg selv begyndte at cykle med cykelhjelm, men Molly My har altid haft på, som det mest naturlige i hele verden….

Mit hoved er mindst lige så vigtigt som hendes, er hvertfald ret sikker på at hun gerne vil have en fungerende mor mange år endnu, og helt ærligt så mærker jeg ikke længere at jeg har den på, den er jo nærmest bare som at have et tørklæde om halsen.

Altså et tørklæde som hjælper når det skal! Jeg har endnu ikke selv (heldigvis) haft brug for den, men det har flere jeg kender, altså hvor de er blevet beskyttet af hjelmen, som har foldet sig ud. Tidligere på året lagde Clara nedenstående billede på Instagram og skrev “Hövding works!”……

Jeg ringede hende fluks op og spurgte om hun var OK? Altså jeg mener, man ligger da ikke sådan et billede op uden mere info, vel?

Hun var helt okay, men faktisk kun fordi hun havde haft Hövding på, jeg var ekstra taknemmelig den dag, og husker endnu mere at tage min på nu!

Læs meget mere om de tekniske specifikationer mm. bag hjelmen, lige her.

Vind en Hövding cykelhjelm

Hövding skrev og ville samarbejde, rigtig godt set med match svarede jeg, jeg har nemlig allerede en Hövding og er glad for den! Jeg besluttede dog stadig at lave samarbejdet, men for at forkæle en af jer med en Hövding hjem, hop over på Instagram og deltag, lige her.

Bruger i cykelhjelm?

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *