Sommerklædeskabet

Indeholder reklamelinks

Vi har haft den dejligste weekend, og har som alle andre nydt at sommeren virkelig har fået fat!

I løbet af sidste uge fik vi flyttet lidt rundt i Molly My’s klædeskab, så de varme trøjer blev pakket til side og alle shorts, t-shirts mm. kom frem på hylderne, det skønne ved sommertøj er jo at det typisk kan passes i flere sæsoner.

Molly My er kun vokset i længden det seneste år, så det er mest på vintertøjet at vi kan se det stumper på arme og ben, hvor imod sommertøjet fint kan bruges endnu, om end måske en lille smule kortere. Hun blev selv så glad da vi fandt frem fra sidste sommer, der er minder i tøjet og hun elskede f.eks. at finde disse shorts frem som er købt på vores rejse på Bali, det eneste som var et must i år, var at få købt sandaler og badetøj, ellers kunne hun faktisk passe alt andet.

Men lidt er nu stadig tilføjet, dels da vi gerne ville have lidt nyt, og så er noget der blev sorteret fra sidste år pga. huller, misfarvninger eller pletter, lad os være ærlige her, at få vasket tøj ude i Østen er ikke altid så godt for tøjets levetid :-)

Outfit i går (da vi besøgte Den Blå Planet) var en blanding af nyt og gammelt, links hvor det var muligt stadig at finde:

Bøllehat fra WoodWood – T-shirt fra Wauw Capow (tidligere Bang Bang) – Shorts fra Bali – Sandaler fra AngulusBæltetaske fra H&M

 

Har i fået styr på børnenes tøj til sommeren?

Ellers er der udsalg med mange gode ting, vi har shoppet hos f.eks. H&M (lige her), Little Columbine (lige her), Mads Nørgaard (lige her) og KidsWorld (lige her)

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *