Bogreolen #1

Indeholder reklame / anmelder eksemplarer

En ny kategori “Bogreolen” så jeg løbende kan samle de indlæg med gode bøger, som jo drypvis har været på bloggen, tænkte blot det var en god ide at få dem samlet, så i kan klikke let tilbage, hvis i søger inspiration til bogreolen :-) Kategorien findes, lige her. Og jeg skal nok få lagt tidligere indlæg ind i den også, men hvertfald så også alle fremadrettede :-)

Her er nyeste bøger vi har læst eller er i gang med at læse, både til solomor læsning, højtlæsning og senere til Molly My’s læser selv (det kan hun dog ikke endnu).

 

Børnene fra Sølvgade – Den skønneste bog til højtlæsning, vi gik direkte fra Alle vi Børn i Bulderby og til denne og selvom det er nogle helt andre børn og tidsalder det handler om, så lever Molly My sig fuldstændig ind i karaktererne og spørg løbende nysgerrigt. Den handler kort fortalt om 3 søskende i Sølvgade, som ikke har set deres mor i 8 måneder og selv får hverdagen til at hænge sammen, uden det bliver opdaget af skolen og kommunen at de selv klarer det, den er sjovt skrevet og bare virkelig en anbefaling værd  – Find den, lige her.

Dyrk Livet – Dygtige Søren Ejlersen fra Aarstiderne har skrevet om skolehaver, klimatanker og fornyet jordforbindelse, bogen tager udgangspunkt i hans projekt om skolehaver, men for os har den givet så meget brugbar info om miljøet, naturen og inspiration til vores egen mini have, hvor vi har “store” planer om selv at blive selvforsynende i mindre omfang – Find den, lige her.

Et rigtigt liv – En god bog til sommerhuset eller poolen, forstået på den måde at den er let at læse, men samtidig fængende og god. Vi er i bogen tilbage til 80’erne hvor vi møder Filip der vil gøre alt for ikke at blive som sine forældre. Alligevel følger han normen med kostskole og jurastudiet, men drages langsomt efter noget andet og måske vigtigere? – Find den, lige her.

Jagten på Ole Lukøje – Hyggeligt gensyn med Alf og Bjørn, som vi husker fra bogen om Tandfeen,  men denne gang er det endnu mere alvorligt, de har nemlig fået en lillesøster, som ikke vil sove! Og de er bange for om det skaber problemer med Ole Lukøje at de blandt andet har spillet for meget iPad. Masser af sjov og virkelig skønne illustrationer – Find den, lige her.

 

Der er allerede nye bøger på bogreolen, dem fortæller vi om efter sommeren :-)

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *