Den er vist mere end godkendt…..

En af de ting Molly My nævner mest omkring vores tidligere sommerhus, er trampolinen! Altså når der tales som at hun/vi savner det og jeg måske også lidt fortryder salget – Trampolinen, for hende naturligvis fordi den var sjov!

Clara nævnte allerede dengang, at vi godt måtte flytte den over til hende, men det blev aldrig til noget, der var vist rigeligt med andet jeg skulle holde styr på med flytning osv….

For en måneds tid siden nævnte jeg det så for Clara og hun var helt med på at jeg måtte købe en trampolin og vi fik den gravet ned i hendes sommerhushave, det er fandme kærlighed! Jeg mener den er jo ikke køn sådan en, men sikke en glæde den har bragt :-)

Så det er altså vores sommerferiegave til Molly My

Vejen hertil var lidt (læs meget) snørklet, noget med meget hård jord og leje af minigraver + mand, klip til et for stor hul og heraf for lille trampolin. Mig der får bestilt nummeret større og nu altså en trampolin på hele 4,3 meter, salg af den anden for lille model.

Og nu bare en mega glad Molly My! :-)

Trampolinen er en Berg Favorit inground, og den kan anbefales, det var også den model vi havde tidligere og den er virkelig robust og god kvalitet.

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *