Lækre produkter til glød og fugt + rabatkode

Reklame for JorgObé

En lille update fra badeværelses hylderne, det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker lækker hudpleje generelt og specielt masker, hold op jeg elsker masker! Elsker følelsen af helt ren og gennemfugtet hud – Og det er faktisk præcis hvad disse to produkter kan.

Jeg har brugt dem i en lille måned og dermed længe nok til at jeg også kan sige om det er go eller no go, husk på ikke alle produkter der ender på hylden ender på bloggen, faktisk langt fra.

Refreshing Scrub Mask – Både renser og fjerner døde hudceller med de små korn, samtidig med at den giver en fantastisk glød, den indeholder blandt andet Salicylic syre, som netop har en virkelig god virkning, og så indeholder den også fugtgivende olier og til sidst menthol, så den også virker helt kølende, lidt af et mix, men tro mig den er virkelig god, også til prisen :-) – Find den, lige her.

Hydrating Glow Serum – Lækker og fugtgivende serum, perfekt til tør hud, den indeholder blandt andet avocadoolie, som giver en fantastisk og langvarig glød, den er drøj i brug og suger hurtigt ind i huden. Jeg bruger den både morgen og aften lige nu :-) – Find den, lige her.

Få 25% på alle produkter ved at bruge koden ‘Michalabastian25‘ – Kom til JorgObé, lige her.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *