A Monday in Copenhagen

A Monday in Copenhagen, et for os og sikkert også jer forholdsvis nyt brand på den danske børnetøjs scene, men også et brand som allerede nu har vist en vilje og evne til at skille sig lidt ud, på den absolut gode måde.

Kvaliteten er i top, det er blødt og lækkert, præcis som Molly My foretrækker sit tøj, det skal være behageligt ellers gider hun faktisk ikke rigtig have det på :-)

Og så er det med hendes ord, sejt og skolepige agtigt! Hun har hermed godkendt det med fornemmeste kompliment, at være skolepige agtigt er ’the shit’ i disse dage.

Men hvem er A Monday in Copenhagen egentlig, jeg har her forsøgt at blive lidt klogere på brandet og visionerne bag?

Mød her Anne Katrine, Head of Design and Production.

A Monday in Copenhagen, er der en historie bag navnet?

Navnet stammer fra mit navn, som starter med A for Anne og Monday er mit efternavn Montag og det hele startede i København, så en lille historie om mit navn og stedet hvor det hele startede

Hvad er din baggrund inden du kastede dig over dette?

Jeg har i mange år været design chef i et andet børnetøjsfirma 15 år og har i mange år drømt om at lave mit eget, hvor jeg helt selv kunne bestemme det præg som skulle blive mit eget aftryk.

Hvor finder du inspiration til de forskellige kollektioner og styles?

Jeg kigger meget på naturen og på gadebilledet og inspireres af både fortid og nutid i små definerede detaljer, der er med til at gøre en forskel. Jeg tænker altid på funktionalitet og kvalitet, men også i et afstemt farveunivers.

Hvem er den typiske A Monday in Copenhagen pige eller dreng?

Jeg tænker altid på den sporty dreng og pige, der kan lide at mikse det mere sporty med det feminine til pigen og de små detaljer der gør forskellen til drengen. Jeg fokusere også på det voksne kogt ned til børn, men det er vigtigt for mig at drengene og pigerne føler sig godt tilpas og der er masser af bevægelighed, da det ellers aldrig bliver en yndling.

Hvad er dine drømme for fremtiden med A Monday in Copenhagen?

Jeg ønsker at A MONDAY skal være et mærke som børn selv vælger med fokus på kvalitet og den lille ekstra detalje. Bliver man en favorit hos børnene er man kommet rigtig langt, men selvfølgelig også hos forældrene. Men mange børn vælger selv i højere og højere grad. Så det er vigtigt at det taler til børnene.

Andet du gerne vil fortælle?

Vi prøver så vidt muligt at lave vores kvaliteter i økologisk eller oekotex baserede materialer, så vi tænker ansvarligt i det vi gør.

Kjolen Molly My har på øverst er fra nyeste kollektion, se meget mere, lige her.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *