Efterårs nyheder hos Babyshop + rabatkode

Reklame for Babyshop.dk

Langsomt pakker vi sandaler og shorts væk og finder de lunere ting frem, denne årstid er altid lidt frem og tilbage, den ene dag med strik og den næste kan vi fint have sandalerne på igen, men en ting er sikkert, det bliver mere og mere køligt.

Denne årstid er også altid den dyre, når det kommer til børnetøjet, om sommeren kan Molly My tit passe sommerkjoler,  shorts osv fra sidste sæson, det er ikke så tydeligt at det bliver lidt kortere, men efterår og vinter stumper alt på arme og ben, så der er det altid den store tur, og derfor er det dejligt med ting der er klassiske og god kvalitet og dermed kan holde hele sæson + lidt rabat er også skønt!

Jeg har teamet op med babyshop.dk, som virkelig har alle de lækre mærker og med koden ‘bastabumdk15‘ får i 15% på alt (enkelte mærker udtaget) også på udsalg, hvor der i forvejen er 50%, så gode penge at spare :-)

Koden gælder de næste 24 timer, dvs. indtil torsdag formiddag d. 22/8-2019.

Kom til hele udvalget, lige her.

Ovenfor er nogle af vores efterårs favoritter, og dermed nye varer fra henholdsvis Acne Studio, Soft Gallery, FUB og Dr. Martens, alt er udvalg i samarbejde med Molly My, og flere af tingene er også allerede flyttet ind i skabet :-)

Øverst har Molly My den lækreste langærmede t-shirt fra Acne Studios på, det er præcis den samme lækre kvalitet, som vi kender fra voksentøjet og der er mange lækre ting at finde, i ved jo at min datter elsker huer, så en af huerne skal helt sikkert også klikkes hjem ved næste bestilling.

Kom til hele udvalget, lige her.

 

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *