They see me rollin

Indeholder reklame

Vi bor så tæt på skolen, at det simpelthen er hurtigere at gå end cykle, egentlig noget af et luksus “problem” :-)

Det har gjort at Molly My det sidste år har brugt sit løbehjul rigtig rigtig meget, fordi det er bare hyggeligt at have det med på farten når vi tager afsted, ligesom jeg kan skubbe hende lidt på det, hvis de små ben skulle blive trætte.

Ved det nye skoleår i 1. klasse fik jeg derfor lyst til at forkæle hende med et nye og lækkert løbehjul, det andet lever endnu, men har over 4 år på bagen, så er naturligt blevet noget slidt og lidt sløvt.

Det nye er et Micro løbehjul og er vanvittig lækkert, virkelig god kvalitet og selvom hun egentlig først ikke ville skifte det gamle ud, så måtte den unge dame nu også indrømme at der var noget af en forskel på de to.

Hun kan løbe meget hurtigere på det nye, og så kan man vist også lave nogle seje tricks på det, men den del ved jeg ikke så meget om :-)

Løbehjulet findes i flere forskellige farver, lige her.

Er jeres børn også glade for løbehjul? Så er her hvertfald en anbefaling fra en kender.

 

T-shirt er fra MarMar  – Bukser fra Minimalisma  – Sandaler fra Angulus 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Wow! Sikke et fint løbehjul!
    Min datter elsker alt hvad der er lilla, og vi har netop måttet afskaffe hendes elskede løbehjul fordi at det simpelthen var blevet for slidt. Så ja, jeg er sikker på at min datter vil give dig ret i at dette er vanvittigt lækkert :-)

    Hilsen Rebecca

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *