KELZUKI x H&M

Indeholder reklamelinks

H&M gør det igen igen, eller skulle jeg sige Kelsey Oseid gør det? For hold nu op nogle fantastisk magiske illustrationer, vi smugkiggede på kollektionen igår, da de var begyndt at hænge den op lidt før tid!

KELZUKI x H&M

Magisk, simpelthen magisk! Vi endte med at købe de lækre leggings øverst, men det sorte sæt med leoparderne skal altså også hjem, perfekt til “tøj man kan bevæge sig i”, som er et meget vigtigt begreb for Molly My for tiden.

Hun har MarMar leggings på 6 ud af 7 dage, så det er fint med lidt mere blødt tøj i skabet, og det er virkelig gode priser her :-)

Strikken er også for H&M

Et lille udklip herunder – Kom til alle de lækre styles, lige her.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *