L.O.L universet udvides

Reklame for LOL Surprise / Amo Toys

Molly My elsker L.O.L Surprise, elsker dukkerne, overraskelses delen og selvfølgelig legen efterfølgende :-)

Første gang vi stiftede bekendtskab med L.O.L Surprises var tilbage i August 2017, da de kom til Danmark (se lige her) og siden har de været et stort hit, samlingen er løbende blevet udvidet, også når vi har været ude og rejse. De er åbenbart lette lige at få lokket ud af mor ;-)

Der står blandt andet L.O.L på årets juleønskeliste (og fødselsdagen i januar), men vi har tyvstartet lidt og har fået nogle virkelig skønne sager til samlingen i forbindelse med dette samarbejde.

Lad os starte med nye (for os) dukker/figurer:

Hun har blandt andet fået en drenge dukke, som var vigtig for at drengene ville lege med, det er egentlig sjovt, men efter hun fik en drenge dukke til hendes Our Generation, så leger drengene gladelig med dukker, men ikke før. Så nu er der også en drengedukke i L.O.L samlingen, for det er rigtig tit der er drenge med hjemme og lege, selvfølgelig Marlon, men også drengene fra klassen er hyppige gæster i pigehjemmet.

Der udover har hun fået de nye L.O.L Surprise Glitter Globe, som er oplagte til advents eller julegaver. Der er 3 bolde i serien, Glitter Globe dukken, Fluffy Pets og Lils, det ekstra sjove ved de her 3 (som købes separat) er at de kan stables ovenpå hinanden, som en snemand. Ret fint her til jul og vinter ik? Men altså snemænd er nu også skønne hele året, hjemme hos os.

Og sidst men ikke mindst har hun fået en af de nye og specielle L.O.L Supreme Pet, som kun kan købes i Salling Groups butikkerne.

L.O.L Surprise Glamper, OMG har man lyst til at sige her! Den sejeste glamper eller campingvogn kalder Molly My den for, men mega sej autocamper med alt man kan forestille sig, pool, naturligvis med lys, rutsjebane, køkken, sminke og påklædningsrum, sove område og meget meget mere. Udover alle  funktionerne i selve camperen er der også en L.O.L dukke + tilbehør med, så der er altså virkelig meget leg og sjov med i pakken.

Molly My har indrettet løs med alle de andre dukker mm vi havde i forvejen og jeg tør godt lov at at der er blevet leget meget med det hele allerede. Og hun ønsker sig også nu den nye Chalet Winter Disco hytte til fødselsdagen i januar….. Men altså, vi skal jo også have plads til det hele ik?

Oplagt julegave ide til andre L.O.L fans?

Kæmpe udvalg af L.O.L lige her.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *