Fineste julesager hos H&M

 

Indeholder reklamelinks

H&M har de fineste julesager på hylderne lige nu, både i butikkerne og online.

Molly My ELSKER julesweaters, huer, hårpynt mm. Og der er udover kæmpe udvalg også rigtig gode priser.

Kønne er de ikke, hvertfald ikke hvis i spørg mig, men generelt bestemmer hun efterhånden helt selv i klædeskabet, dvs. jeg køber ikke længere noget som jeg ikke er 100% sikker på at hun vil gå med, livet er for kort til konflikter om hvad man skal have på.

Når jeg ved at hun godt gider gå med alt i skabet, er det alt andet lige lettere bare at tage noget til hende om morgenen, og når det er for en kortere periode med julebluserne, så kan jeg godt gå med til lidt ekstra kitch…. ;-)

Find hele udvalget af julebluser og festtøj, lige her.

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *