Molly My 8 år

Molly My fyldte 8 år i søndags, og weekenden har i den grad stået i fødselsdagens tegn, hun er blevet fejret både lørdag og søndag, og idag tirsdag holder vi sidste omgang for klassen, 8 år er en stor dag både for hende og jeg, og selvfølgelig skulle hun fejres efter alle kunstens regler.

Reklame for Jagger

Lørdag havde vi familie og venner på besøg til frokost og kage, Molly My havde ønskes burgers og shakes fra Jagger og en moussekage med glaze (sidstnævnte var mit projekt) og Jagger klarede frokosten!

Vi elsker deres mad og shakes, og selvfølgelig skulle de med på den store dag. De nye mini brugers er perfekte til børn og sammen med fritter og chicken nuggets gik hvertfald ingen gæster sultne i seng den dag.

Måske en ide, hvis i også selv skal holde børnefødselsdag snart?

Kagen gik sådan set også rigtig fint, dog havde vi ikke noget glaze, så den fik ikke så meget ned på siderne, men oppe fra så den da ret fin ud ik?

Marlon blev og sov til næste dag, som var den rigtige fødselsdag, så han var med til at synge for hende med flag og gaver om morgenen, rigtig magisk, sikke smil i hendes små øjne. Hun fik så mange fine gaver både lørdag og søndag, tænker jeg løbende vil dele dem med jer.

 

Efter gaveudpakning og lidt leg, gik Marlon og jeg til bageren og købte brød til fødselsdagsbarnet, og senere havde vi booket tid til både klatning og trampolin hos Airtrix i Nordhavnen, to seje børn der kravlede til tops, senere var vi på Pinchos og spise, der havde vi også inviteret Marlon’s mor med, sikke en magisk dag og weekend generelt <3

Det var den fødselsdag! Magisk, intet mindre :-)

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *