Perfekt til L.O.L samlingen + en ny mega sej OMG dukke

Reklame for L.O.L Surprise, indeholder reklamelinks

Jul og fødselsdag med 2 ugers mellemrum,. betyder bare en del nye ting. Selvom det ville være dejligt at dele det mere udover året, så kan barnet jo ikke selv gøre for hvornår hun har fødselsdag :-)

Hun ønskede sig cirka alt fra Our Generation og L.O.L Surprise, og det var også det hun fik mest af, i dag skal det præcis handle om L.O.L delen.

Op til jul fik hun denne mega smarte samlekasse til L.O.L dukkerne, og den har givet hende et virkelig godt overblik og meget mere leg, før lå de i en kasse blandet godt sammen. Og der blev da også leget med dem der, men nu med et godt overblik meget mere.

Plus hun sidder og ordner, flytter plads, skifter tøj osv, så et godt tip, hvis jeres børn også elsker L.O.L og måske kunne bruge sådan en smart kasse.

Der følger også 3 små skuffer med til kassen, til at have småting og tilbehør til dukkerne i, de er bare ikke i brug lige her.

L.O.L samlekassen findes, lige her.

En anden ting hun fik til fødselsdagen var denne OMG dukke, et stort stort ønske med en OMG dukke, hun kunne nemlig se på billederne til glamper (den skrev jeg om, lige her) at det var sådan en der var den store i glamper, så den kom fluks på ønskelisten.

Jeg var virkelig overrasket over hvor meget der var med til den, både en lille og stor dukke og en masse forskelligt tilbehør og tøj, den koster selvfølgelig også mere end de små kugler, men man får virkelig meget for pengene. Og hun har leget SÅ meget med den efterfølgende.

OMG dukkerne findes, lige her.

Så ja, L.O.L er bare et hit her hjemme, det er både overraskelses delen og så det uendelige fantasilege univers der medfølger efterfølgende.

Kæmpe L.O.L udvalg, lige her.

 

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *