Magisk kollektion igen i år, denne gang Karolina Kijak x H&M

Indeholder reklamelinks

H&M gør det igen, den årlige kollektion lavet i samarbejde med en dygtig illustrator, i år er den igen fuldstændig magisk! Molly My har de sidste mange år haft fra denne kollektion, simpelthen fordi det er så fint, farverigt og til gode priser.

Hun elsker dyr og de er altid med i kollektionerne, vi er fans og sidder klar til at klikke hjem på torsdag d. 5/3, hvor kollektionen lander.

 

Find den, lige her

Kollektionen fås i str. 68-170, hvoraf babytøjet udelukkende fås på hm.com

 

Fra pressemailen:

Karolina Kijak x H&M-samarbejdet er baseret på naturens to verdener – land og hav. De landbaserede illustrationer består af zebraer, leoparder, giraffer, flamingoer og palmeblade, mens de havbaserede illustrationer hylder havets smukke dyr som hajer og søstjerner. Kollektionen indeholder kjoler, denimjakker, sweatshirts, hoodies, T-shirts, bukser, nederdele og shorts fremstillet af bomuld fra mere bæredygtige kilder, heriblandt fra Better Cotton Initiative samt genanvendt eller økologisk bomuld.
Farvepaletten består af olivengrøn, havblå, koral, lysegrå og gul og detaljer som tie-dye, snøre i livet, påsyede lommer og kontraststriber kendetegner kollektionen. Accessories inkluderer solbriller, håndtasker og hårbånd.

 

Ovenstående er blot et lille udsnit af kollektionen, der er meget mere også til baby (dog kun online) sidder i også klar i torsdag? :-)

Kollektionen kan findes fra torsdag d. 5/3, lige her.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *