Lækre masker til en velfortjent forkælelsesstund

Reklame for Cocopanda

Vi kan alle bruge en forkælelsesstund, vores hud kan også! Om den bare er alm tør, træt eller har fået for meget frisk luft og/eller sol, så er fugt altid en god ide, og jer der har fulgt med gennem lidt tid, ved godt at masker er noget jeg og min hud ELSKER højt :-)

Dette indlæg skal derfor handle om præcis det, lækre masker til forskellig størrelse pengepung, men vent blot nederst kommer også en rabatkode, plus flere af dem faktisk også er nedsat lige nu.

Alle er købt ved Cocopanda som har virkelig mange lækre brands at finde, også min absolut favorit brand indenfor hudpleje, nemlig Exuviance.

Jeg har fået total frihed fra Cocopanda, og det ville være oplagt at lave fokus på præcis det som brand, men det ville også være lidt let, da jeg jo allerede har skrevet så meget om det, men tag så bare dette tip fra mig inden vi starter, Exuviance er på Cocopanda til rigtig rigtig gode priser, f.eks. favorit oxygen masken lige nu til bare kr. 399, hvor i så med min kode kan få yderligere rabat.

Men ja, jeg har udfordret mig selv og valgt fra forskellige andre brands, og der er bare nogle gode sager imellem her.

Kom til alle mine favoritter, lige her.

Disse er blot et lille udklip fra det meget store udvalg, der er rig mulighed for hjemmespa og andre forkælelser, enten til jer selv eller en i holder af.

Freshly Juiced Vitamin E Mask fra Klairs

Denne er sådan lidt et Kinderæg produkt, men flere muligheder :-) Den kan nemlig både bruges til alm. maske, sovemaske eller faktisk også som daglig fugtighedscreme. Den indeholder en god mængde E-vitamin, som både er beskyttende og reparerende for huden, jeg har brugt den som maske og den er rigtig skøn, f.eks. efter en dag som igår, hvor jeg sad ude i solen hele dagen og min hud trængte til lidt ekstra.

Hygge Hydraclay Detox Mask fra Ole Henriksen

Dette er eneste lermaske i samlingen, normal er lermasker alt for udtørrende til min hud, men denne er let og netop til tør og sensitiv hud, den giver nemlig også fugt, samtidig med at den renser i dybden. Og ps. hvor er det magisk at den netop hedder hygge, ik?

Lähde Nordic Hydra Oxygen Recovery 72h fra Lumene

En let og fugtgivende maske, som suger øjeblikkeligt ind i huden, man kan næsten høre det på navnet ik? Hydra Oxygen, den giver fugt, masser af fugt. Den indeholder ikke en masse aktive ingredienser, men er stadig skøn til et hurtigt fugtboost, den er mild, så også en Molly My får lov at prøve. Hun elsker også en hyggeligt maskestund :-)

Rosa Centifolia Gentle Exfoliating Cleanser fra Ren

Den er jo egentlig ikke en maske, men jeg tog den med alligevel, da jeg selv godt kan lide at lade en scrub sidde 10-15 minutter efter jeg har brugt den, så den netop får en maskeeffekt, den er mild, men samtidig effektiv, fjerner dødehudceller og giver samtidig glød.

Scrub & Mask fra Filorga

Denne er så beregnet til at gøre netop det jeg nævnte ovenfor, både scrub og maske i er, denne har desuden den boblende effekt som jeg elsker ved andre masker, det er tydeligt at denne indeholder flere aktive ingredienser og den koster derfor også mere. Begge er lækre, denne ekstra lækker.

SOS Comfort Mask fra Clarins

En maske til ekstra tør hud, den er meget fed og perfekt til min hud, altså ikke hver dag, men de dage hvor den lige skal have lidt ekstra. Den indeholder blandt andet mangosmør og mangoolie og har en fuldstændig fantastisk duft, den kan anbefales, hvis man som jeg har tør hud.

Skin Hydrating Masque fra Dermalogica

Denne er en af min favoritter i de valgte, det er svært præcis at sige hvorfor, men den føles bare så rar på huden og den efterlader også med en god portion og fugt, jeg er fan!
Den har en gelekonsistens og umiddelbart var det sådan en jeg ville dømme som for “let” til min tørre hud, men den kan altså noget. Tænker den præcis vil være perfekt til dem der ikke kan li den fede masker eller om sommeren, hvor hudpleje gerne må være mere let i varmen.

Kom til alle mine favoritter, lige her.

 

Rabatkoder:

Rabatkode: MICHALA – gratis fragt

Rabatkode: MICHALA10 – 10% rabat – Gælder alle produkter også de til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!

Koderne gælder fra idag d. 1 april og til 14 april 2020, de virker en gang per kunde – og kun en rabatkode per ordre, men køber i for mere end kr. 399 er der i forvejen altid gratis fragt :-)

 

Spørg endelig hvis i har yderligere spørgsmål og se evt. mere med på Instagram, lige her, der viser jeg produkterne mere frem med konsistens mm, der ligger et highlight i min profil der hedder ‘Cocopanda’ :-)

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *