Nyheder fra L.O.L Surprise

Reklame for L.O.L Surprise / Amo Toys

Der er kommet nyheder fra L.O.L Surprise, nyheder som er lige efter Molly My’s smag, hun er jo faldet helt pladask for OMG dukkerne (de store af dukkerne) og der er nu kommet en ny serie som hedder lights, dukkerne kan nemlig lyse i mørke, det er sejt med sejt på…..

De er på vej med posten og hun glæder sig ubeskriveligt for de er nemlig bare seje, se dem herunder :-)

OMG dukkerne kan lige lidt mere end de små vi normalt kender fra overraskelseskuglerne, disse har nemlig en masse forskelligt tilbehør og tøj med, samt små fine æsker til opbevaring, der er altså en del mere leg, hvertfald for Molly My, men hun er nu også stadig glad for de små, det er så storesøster og lillesøster i hendes verden.

Der er også kommet en ny sej pool bil, som i kan se på billederne, den er ikke bare guld og pink, men har altså også mulighed for at lave pool i bagenden, hvor sejt er det ikke lige?

Den har en perfekt størrelse til både OMG dukkerne og de små, samtidig med at den ikke er kæmpe stor som f.eks. hendes Glamper, som vi måske ikke lige ville have taget med i sommerhus, her er denne lidt mere til at tage med sig på tur :-)

Er jeres børn også L.O.L Surprise? Så vil de uden tvivl også elske disse, der er så mange fine detaljer og anledning til mange gode timers leg, jeg elsker at lytte til børn der leger og alle deres små snakke og roller undervejs.

 

Find et stort udvalg af L.O.L Surprise og nyhederne hos de fleste butikker der sælger legetøj, både online og fysiske butikker :-)

 

Ps. gratis tegninger med L.O.L til farvelægning, lige her.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *