Her er samlet vores absolut favoritshops til shopping af børnetøj og tilbehør, alle er specielt udvalgt af jeg og som et godt supplement til hinanden, med disse shops kan vi faktisk købe alt vi har brug for til Molly My, længe leve netshopping! ;-)

– – – – – – –

logo

Screen Shot 2016-03-07 at 18.46.22

Lillefigaro.dk

Lillefigaro er en dansk webshop, drevet af to søstre, med sans for lækre sager. Der er både til barn, mor og hjemmet at finde hos Lillefigaro. Alle specielt udvalgte, og brands som vi personligt hjemme hos os, er rigtig vilde med.

Af mærker kan nævnes, Angulus, Superga, Poppy Rose, Aigle, Petit Crabe, Minimalisma, Christina Rohde, Levis, Tiny Cotton og Wheat mfl. til børn og Basic Apparel, Birkenstock, Comfy Copenhagen, Gestuz mfl. til mor og til bolig f.eks. Yai Yai, Cooee, Liebe, Liewood, Konge Sløjd, Nicolas Vahé, Oy Oy mfl.

– – – – – – –

BØRNENES-KARTEL-LOGO

Børneneskartel.dk

Børnenes Kartel er en dansk shop med kvalitetslegetøj og interiør til børn. Børnenes Kartel drives af 2 glade forældre med flere års erfaringer indenfor legetøj.

Deres mission er at børn skal have kvalitetsprodukter , de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan stimulere fantasien- dét, tror de på, er med til at give glade børn.

Alt legetøj mm. hos Børnenes Kartel er håndplukket med hjertet, og det ses tydeligt. Der er udover kendte mærker også en del mindre kendte og lækre mærker, altså en god blanding af udelukkende gode kvalitetssager.

– – – – – – –

growingfeet_930x180

Growingfeet.dk

GrowingFeet.dk er Danmarks største (og bedste!) webshop med børnesko. De har et kæmpe udvalg med rigtig mange lækre og god mærker, og det er faktisk ikke kun til børn, men til hele familien. Jeg har selv købt en del sko til mig selv også :-)

Deres gode og præcise service er i særklasse, f.eks. er der mål på alle sko, noget som jeg savner andre steder, vi bruger altid mål frem for fast størrelse, netop fordi mange modeller og mærker svinger sådan i størrelsen.

– – – – – – –